Сръбската армия е в бойна готовност. Такава заповед е издал Александар

...
Сръбската армия е в бойна готовност. Такава заповед е издал Александар
Коментари Харесай

Сръбската армия е в бойна готовност

Сръбската войска е в бойна подготвеност. Такава заповед е издал Александар Вучич, заяви министърът на защитата на страната.
Прочетете още
" Сърбия е сериозна страна, тя поема отговорност за всички вероятни проблеми ", съобщи министърът.

Вучевич уточни, че тази заран косовските управляващи са издали първото предизвестие на сърбин за регистрационния номер на колата и изрази неразбиране, че западните страни нямат въздействие върху Албин Курти и неговата администрация, заяви ТВ Хепи.

" Ние не можем да бъдем отпуснати, само че желаем разговор. Армията на Сърбия е подготвена да извърши всяка задача на главнокомандващия. На никого в този момент не му се води война ", сподели министърът.

" Когато Сърбия приказва за мир и непоклатимост, това не значи, че сме слаби, че могат да ни тормозят и унижават. Това, което хората би трябвало да знаят, е, че сръбската войска е неведнъж по-силна, в сравнение с беше, заслужава почитание и работи съгласно държавното управление. Трябва да се работи за по-голямо окомплектоване, по-силно въоръжение, образование на аварийния състав. Ние не се готвим за война, само че не можем да бъдем изцяло неподготвени за всичко, което се случва ", уточни още Вучевич.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР